Anabola steroider är förbjudna läkemedel i många länder, men kan ändå hjälpa till att uppnå liknande kroppsbyggande resultat utan negativa biverkningar.

Anavar-användare rapporterar att de kan stödja muskeltillväxt och styrka samtidigt som de minskar kroppsfettet, förutom att förbättra den totala fysiska förmågan genom att öka proteinsyntesen och kväveretention.

Medicinsk

Oxandrolone tillhör familjen anabola steroider och kan förskrivas för att behandla muskelförtvinande tillstånd, hjälpa till med viktökning efter operation eller ihållande infektioner och till och med öka bentätheten hos patienter med osteoporos.

Kroppsbyggare och idrottare använder ofta anabola steroidtillskott som testosteron för att öka styrkan och bygga muskelmassa. Eftersom det inte ger många androgena biverkningar som muskeltillväxt eller håravfall, är dessa milda steroider populärt föreskrivna.

Anavar är välkänt för att förbättra proteinsyntesen, en viktig process för att utveckla och reparera muskelvävnad. Det bör dock noteras att Anavar kan förändra glukosmetabolism och insulinkänslighet - detta kan ändra doseringskraven för individer som tar insulin eller orala antidiabetiska läkemedel; användare rekommenderas starkt att besöka sin läkare innan de börjar använda detta läkemedel.

Prestandahöjande

Oxandrolone kan avsevärt förbättra fysisk prestation hos både män och kvinnor när det administreras på rätt sätt. En fyra veckor lång Anavar-cykel leder vanligtvis till betydande muskelökningar, en förbättrad kroppsbyggnad, ökad styrka och snabbare återhämtningstid, vilket gör att människor kan träna oftare och mer intensivt.

Förutom att hjälpa till med fettförlust under skärcykler, hjälper kalcium också till att bibehålla bentätheten och muskelåterväxt efter skada eller operation.

Anavar kan orsaka långvariga biverkningar som påverkar lever- och hormonbalansen, så individer bör noggrant planera och hantera sina cykler innan behandlingen påbörjas för att hjälpa till att återställa dess naturliga hormonella jämvikt och följa strikta säkerhetsriktlinjer för att låsa upp den fulla potentialen hos denna mångsidiga prestationshöjare.

Fettminskning

Oxandrolone – mer känd under sitt varumärke Anavar – främjar muskeltillväxt samtidigt som man bränner bort fettavlagringar. På grund av denna kombination av fördelar är anavar populär bland kroppsbyggare och idrottare som söker en definierad kroppsbyggnad; utan betydande vätskeansamling gör det att skulptera och definiera muskeluppgång lättare och ökar styrkan så att individer kan lyfta tyngre laster under tränings- och tävlingspass.

Individuella resultat kommer att skilja sig, men börjar vanligtvis visas inom den första veckan. Inom sex till åtta veckor för män och tio till tolv för kvinnor bör märkbara förbättringar bli uppenbara.

Anavar kan inte bara främja muskeltillväxt och fettförlust, utan har också visat sig underlätta vävnadsreparation efter skada eller operation genom att binda till androgenreceptorer och öka cellmetabolismen - vilket gör det perfekt för personer som återhämtar sig från allvarliga skador eller genomgår operation samt hjälper till att öka bentätheten hos patienter med osteoporos.

Brinnande

Anavar är ett effektivt fettförbrännande läkemedel. I kombination med en diet med lågt kaloriintag och träning för att påskynda viktminskning, visar Anavar sig särskilt framgångsrikt när det gäller att rikta in sig på envisa buk- och viscerala fettavlagringar.

Män som tar Anavar kan förvänta sig att märka förändringar i deras muskelsammansättning inom två veckor efter att en cykel påbörjats, även om betydande storleksvinster är osannolikt. Istället bör en ökning av styrka och väldefinierade muskler resultera. Fettreduktion bör också ske under denna tid.

Anavar anses vara en androgen med låg levertoxicitet; dock kan höga doser för långvarig användning fortfarande belasta detta organ och tillskott med leverstödstillskott kan vara fördelaktigt när du använder detta läkemedel.

Kvinnor som tar anavar kan uppnå liknande resultat som manliga användare efter åtta veckors användning, inklusive ökad styrka, kroppsbyggnad och betydande fettförlust. Anavar är ett särskilt populärt läkemedel under skärcykler eftersom det tillåter bevarande av mager muskler samtidigt som det ökar fettförlusten.